SharePoint

Det intelligente intranet

Del og administrer indhold, viden og programmer for at styrke teamwork, og få problemfrit samarbejde på tværs af organisationen. Med Sharepoint kan alle i virksomheden hurtigt tilgå viden og information, som de skal bruge for at kunne løse deres opgaver på bedst mulig vis.

Sharepoint er en intranettjeneste, hvor jeres medarbejdere kan oprette og dele indhold. Virksomheder anvender Sharepoint på forskellige måder, hvilket vidner om en software som kan tilpasses til jeres virksomhed og jeres kultur. Sharepoint kan integreres og anvendes i forbindelse med andre Office-produkter og indgår også som en del af Den Moderne Arbejdsplads

Deling og samarbejde

Med Sharepoint har i et fælles digitalt samlingssted i virksomheden. Sharepoints grundidé bunder i videndeling og samarbejde.

Dokumentopbevarelse

Med Sharepoint har i et dynamisk websted til opbevaring af dokumenter. På den måde ligger jeres data ikke placeret på de ansattes forskellige drev.

Opnå uvurderlig indsigt

Ved at dele dokumenter, viden og data på Sharepoint kan de ansatte opnå indsigt som de kan bruge til at løse problemer og arbejdsopgaver endnu bedre end før.

Vil du gerne høre mere om Sharepoint eller har brug for hjælp til opsætning?
Så kontakt mig for mere info.
Ulrik Knudsen
Direktør