Argh! Vi har haft indbrud …

Vi fik os en temmelig ubehagelig oplevelse, da vi mødte ind på kontoret onsdag morgen. Der havde nemlig været gæster i løbet af natten, og de var på rekordtid stukket af med alle vores bærbare computere – pist væk var de. Suk.

Og hvad gør man så lige? 
Stjålne computere ville på rigtig mange arbejdspladser være temmelig katastrofalt. Det kan potentielt betyde mistede filer, kundedata, lister og planer, og i det hele taget, at det er forfra med rigtig mange timers arbejde. Fordi man ikke lige har tænkt over hvordan og hvor man har gemt alt sit arbejde, og alt pludselig er pist væk sammen med computerne.

ALT gemmes i skyen. Basta! 
Sådan er det ikke her. Indbruddet var ubehageligt og træls, men langt fra katastrofalt. Her på kontoret har vi nemlig en regel om, at det er strengt forbudt at gemme noget som helst lokalt på computeren. Derfor gemmer vi alt vi arbejder på, på Office 365 i skyen. Og netop derfor kan vi logge ind og tilgå alt vores arbejde fra hvilken som helst enhed. 

“Det er fanme smart!”

Tommy

Heldigvis havde vi et lille udvalg af stationære computere stående, som tyvene allernådigst havde ladet stå, og så var det ellers forfra. Vi kunne jo ikke bare sidde på vores hænder indtil sagen var ordnet med forsikringsselskabet, og de nye computere ville blive leveret. 
Det kunne potentielt have været en mareridtsagtig tidsrøver, men der gik ikke meget mere end 15 minutter, før vores IT-troldmand, Tommy, havde gjort de midlertidige computere klar. Med nøjagtig samme setup, som vi havde haft på de stjålne computere – alle filer, alle indstillinger, alle programmer var præcis som før. 

Bare 15 minutter, mine damer og herrer.

Hvad med jer? 
Har du tænkt over hvad der sker med alt dit arbejde, hvis din computer af den ene eller anden grund bliver sat ud af spil? Og dine kollegers arbejde?

Vil I gerne have det lige så nemt som os? 
Så kontakt os nu på 70251525 eller info@xli.dk og hør mere om, hvordan den rigtige opsætning af Office365 i skyen kan give dig ro i maven. Så behøver du aldrig mere at bekymre dig om computere der bliver stjålet eller går i stykker.