Moderne Fakturaflow

Moderne fakturaflow:
Hurtig og sikker fakturamodtagelse med x-in

Hvad er x-in? 

 

Fakturaflow – Få hjælp til en moderne løsning

X-in er et moderne fakturaflow udviklet af X-link, der gør det nemt at effektivisere firmaets bogholderi. Mange virksomheder kan i dag afsende fakturaer elektronisk. X-in giver nu jeres virksomhed mulighed for at modtage fakturaer elektronisk. X-in samarbejder med alle faktura- og økonomisystemer. 

Når jeres virksomhed i dag modtager en papirfaktura, skaber det omkostninger til lønninger på 50-125 kr. pr. faktura. Det er fortid nu. Med x-in er omkostningerne under 5 kr. pr. faktura. En investering i x-in har typisk en tilbagebetalingstid på 5-8 måneder afhængigt af antal bilag. Udover det sparer i på unødvendig brug af papir og mindsker dermed belastningen på miljøet. 

Hvorfor er det vigtigt med et effektivt fakturaflow?

Med et moderne fakturaflow udviklet af X-link, bliver fakturaens vej optimeret gennem virksomhed. X-in er et banebrydende software, der automatiserer alle de arbejdsgange I har med købsfakturaer, herunder modtagelse, omdeling, kontering, bogføring og betaling. 

Uanset om købsfakturaer i dag behandles manuelt, modtages som pdf eller scannes ind, er der tid og penge at spare ved at anvende x-in. Jeres bilag vil blive automatisk kategoriseret, derfor kan de ansatte nemt og hurtigt genfinde arkiverede bilag. Det er dermed slut med store, uoverskuelige arkivskabe. Der er samtidig mindre risiko for at der sker menneskelige fejl i jeres fakturabehandling. 

Hos X-link hjælper vi jer gerne i gang med at anvende et moderne fakturaflow-system. Vi hjælper jer med den tekniske implementering og giver jer de nødvendige vaner og viden. Dermed sikrer vi, at i kommer optimalt fra start. 

x-in moderne fakturaflow logo

Nemt godkendelsesflow

Hvis der er flere forskellige godkendere på en faktura, kan det nemt opsættes i x-in. I kan med x-in godkende jeres fakturaer med ét enkelt klik.

Under 5 kr. pr. faktura

Med x-in er de samlede omkostninger pr. faktura under 5 kr. En investering i x-in har en typisk tilbagebetalingstid på 5-8 måneder.

Kan tilpasses alle økonomisystemer

Uanset om i benytter jer af C5, NAV eller noget helt tredje kan x-in tilkøbes som et modul. Det er let at implementere, derfor kan i arbejde med x-in i løbet af få dage.

Ring til os for at få et uforpligtende tilbud på telefon 7025 1525, via mail til info@xli.dk eller via kontaktformularen

Hvem kan anvende xin?

En hurtig og sikker fakturamodtagelse kan komme alle typer af virksomheder til gavn. Størrelse og branche er underordnet, men x-in kan være noget for din virksomhed, hvis i gerne vil automatisere jeres måde at håndtere fakturaer på.

Yderligere kan i bruge x-in uanset hvilket ERP-system i benytter jer af. I kan nemt integrere x-in med jeres løsning. Her kan du se hvilke ERP-systemer vi har specialiseret os i.

Hvorfor skal man vælge X-link?

Med et moderne fakturaflow fra X-link, er du sikret at du får en løsning der imødekommer alle de udfordringer jeres virksomhed står overfor. Uanset om det drejer sig om implementeringen af systemet, uddannelse af jeres brugere eller løbende vedligeholdelse, står X-link altid klar til at hjælpe jer i mål med netop jeres projekt.