Dynamics 365 Business Central

Samler hele din virksomhed

Dynamics 365 Business Central er en komplet ERP-løsning til virksomhedsadministration, som hjælper dig med at forbinde økonomi, salg, service og drift, så forretningsprocesserne strømlines, kundeinteraktionerne forbedres, og der tages bedre beslutninger.

Udvid grænserne i programmet til grundlæggende bogføring. Dynamics 365 Business Central er en komplet løsning til virksomhedsadministration, der er let at bruge og tilpasse, og som hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden, så du kan træffe bedre beslutning.

Eksempelvis ville du også kunne administrer hele jeres fakturaflow ved hjælp af x-in, på den måde har i hele bogholderiet centralt integreret i Business Central. 

Administrer økonomien

Forbind data på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner for at få et totalt overblik over virksomheden. Vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid med indbyggede Power BI-dashboards.

Optimer driften

Få en overordnet visning af lageret for at opnå effektiv ordrehåndtering. Spor alle varetransaktioner og bevægelser gennem opsætning af placeringer, der er baseret på lagerstedets layout og dimensionerne for lagerenheden.

Sælg smartere og giv bedre kundeservice

Maksimer omsætningsmulighederne, og giv en bedre kundeservice med indbyggede anbefalinger.

Sørg for rettidige projekter

Administrer ressourceniveauerne ved planlægning af kapacitet og salg. Hold styr på faktureringen til kunder i forhold til planlagte omkostninger på ordrer og tilbud.

Ring til os for at få et uforpligtende tilbud på telefon 7025 1525 eller via mail til info@xli.dk