C5

Pålideligt økonomisystem

Microsoft Dynamics C5 er integreret virksomhedsløsning, du kan vokse med. Systemets omfattende funktionalitet og gennemprøvede teknologi kan støtte og forbedre alle opgaver og mål i virksomheden.

Med mange implementeringer i forskellige brancher og med et hav af tillægsløsninger, er succesen en realitet. Microsoft C5 er et virksomhedssystem, du kan regne med og mange revisorer anvender og anbefaler det.

Microsoft C5 installeres og er klar til brug på ingen tid. Det er en enkel standardløsning, der er parat til brug lige fra start. Det enkle system sikrer dig hurtig implementering – inklusive overgangstiden til træning af dine ansatte.

Brugerfladen er intuitiv og venlig, så brugeren nemt kan finde rundt i systemet. C5 findes både med den traditionelle gittermenu samt brugervenlig Microsoft Windows miljø.

Vælg den grundlæggende standardløsning med alle funktioner og tilføj så ekstra funktionaliteter fra en bred vifte af Microsoft C5 standard moduler, tillægsløsninger og branchespecifikke løsninger.

Fleksibelt

Med C5 får I et fleksibelt økonomisystem som tilpasser sig jeres hverdag. Det kan ligeledes ned- og opskaleres efter behov.

Kort implementeringsproces

I kan nemt og hurtigt komme i luften med C5. Både den tekniske og organisatoriske implementering er kort og ubesværet.

Intuitivt

C5 er nemt at navigere i og intuitivt at bruge. Medarbejderne får ligeledes et visuelt overblik over jeres økonomiske situation.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring Microsoft Dynamics C5 så se de typiske stillede spørgsmål her

Kom i kontakt med os! – Udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på tlf. 7025 1525